Over ons

Akemi Benelux is het verdeelpunt van AKEMI producten voor België, Nederland en Luxemburg.

U kan er terecht voor polyester-, epoxy-, polymeer- en speciaallijmen, siliconen en verankeringssystemen.
Hiernaast vindt u er een uitgebreid gamma aan kwalitatieve onderhoudsproducten voor natuursteen, cementtegels, beton, quartz-composiet, terracotta, keramiek,...

De, in 1933 opgerichte, firma AKEMI staat ver vooraan in de ontwikkeling en fabricage van onmisbare chemisch-technische hulpmiddelen voor de steen- en marmerindustrie en carrosserie-reparatie.

Research en onberispelijke kwaliteit waren van het begin af aan de grootste zorg. Ook nu nog wordt door het steeds verder perfectioneren van de produktiemethoden getracht slechts het allerbeste op de markt te brengen. 

Bij vragen aarzel niet ons telefonisch te contacteren of via het online contactformulier.
We helpen u graag verder bij de keuze van het juiste product.

Tevens zijn maatwerk-industrieproducten verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen. Gelieve ons hiervoor te contacteren.

Bouwend op ervaring de toekomst innovatief vorm geven!

Reeds meer dan 80 jaar kan u bij ons terecht.

Met een grote variëteit aan producten dekt AKEMI de volledige markt van steenbewerking.

Professionele gebruikers werken al decennia lang met AKEMI lijmen op basis van polyester en epoxy voor het lijmen, kitten en herstellen van alle denkbare natuurstenen, kunststenen en composietstenen.

AKEMI onderhoudsproducten worden wereldwijd succesvol ingezet voor het reinigen, impregneren, afdichten, kristalliseren en onderhouden van natuur- en kunststeen.

Een machine programma, speciaal verbonden aan de AKEMI producten maken voor industriële gebruikers een betrouwbare en kost-efficiënte productie mogelijk.
Letterverf, verouderingsborstels, toebehoren en huidbescherming vervolledigen het AKEMI gamma.

Superieure producten voor de autoindustrie!
Speciaal voor carrosseries ontwikkelt AKEMI premium "state of the art" autoproducten.

AKEMI - voor elk probleem een oplossing!

U kan bij ons terecht voor polyester-, polymeer- en epoxylijmen, siliconen en verankeringssystemen. Tevens hebben we een uitgebreid gamma aan behandelingsproducten voor natuursteen, kunststeen, cotto en keramiek.
Intensieve research, voortdurende productontwikkeling en doorlopende controle verzekeren een hoog kwaliteitsniveau en zijn de grondslagen van onze producten. Moderne productie- en afvulmethoden waarborgen de betrouwbare stabiele kwaliteit van AKEMI.

Onze producten worden geleverd in de meest verschillende, naar behoefte ontworpen, verpakkingsgrootten. De perfect georganiseerde serviceafdeling garandeert directe en betrouwbare leveringen. We hebben voor elk probleem de juiste oplossing, voor elke behandeling het juiste product !!