Nieuws

Innovatie bij Akemi COLOUR BOND
In het kielzog van voortdurende aanpassingen in ons productgamma, kunnen wij jullie volgende verandering / nieuwigheid tonen betreffende de succesvolle versteklijm Colour Bond: Magic kleuren voor Colour Bond 6 minuten: om een breder spectrum bij de kleuren te kunnen aanbieden hebben wij de zogenaamde “MAGIC” kleuren ontwikkeld. Deze “MAGIC” kleuren zijn translucent ingestelt, zodat de overeenstemmende kleur de te verlijmen materiaalkleur laat doorschijnen. Daardoor wordt de lijmvoeg nagenoeg onzichtbaar. Daar de nieuwe “MAGIC” kleuren zich aan de omgeving aanpassen, kunnen deze voor een r..
Bekijk de nieuwe instructievideo van AKEMI Kleurverdieper Super
Bekijk hier onze nieuwe instructie video van AKEMI Kleurverdieper Super:..
NIEUW: Steensiliconen
Neutrale silicone in 8 standaardkleuren (ook voor natuursteen en aanverwante materialen), soepel verwerkbaar en universeel inzetbaar. gegarandeerd geen randzoneverkleuring. Veilig te gebruiken op natuursteen! uitstekende verwerkingseigenschappen en makkelijk glad te strijken.schimmelwerendnuttige rekkracht:: 25%huidvorming: 12 - 18 min.bestand tegen temperaturen van - 60°C tot + 180°Cuitstekend weerbestandvoor vocht- en vuilbelaste voegenook voor alcalische ondergronden Speciaal voor rek- en aansluitingsvoegen en het afdichten van natuursteen,  composiet of keramische mater..
NIEUW:  Akepox 5010 Coloured - versteklijm op kleur voor exterieur verlijmingen
2-componenten epoxy lijm in verschillende kleuren voor onzichtbare lijmvoegen voor zowel werk in interieur als exterieur.  - Gebruik:voor weersbestendige constructieve verlijmingen (bv. verstek, kruising) in façaden- of andere toepassingen buiten, rekening houdend met de geldende bouwvoorschriften    Voor techno-keramiek, kwartscomposiet, betonwerksteen en hardgesteenteonzichtbare, flinterdunne lijmvoegen door grote kleurselectie (zie rugzijde) en gelachtige consistentieVoor verticale en horizontale verlijmingenOok voor verlijming met verschillende kunststoffen, g..
NIEUW:  Akepox 5030 - dé allround lijm
De allrounder onder de constructielijnen: Uitstekende hechting op steen, keramiek, beton en metaal. Bijkomend is deze lijm, i.t.t. de gelijkaardige Akepox 2030, UV-bestendig! (geen vergeling door zonlicht). - Gebruik:Voor verlijmingen van natuur- en kunststeen, keramiek, Terrazzo en beton met elkaar of met ijzer, staal of aluminiumInzetbaar voor zichtbare voegen wegens geringe neiging tot vergelingBrede lijmvoegen mogelijk (tot 5 mm), d.w.z. er kunnen ook oneffen lijmvlakken met elkaar verbonden worden Voor verankeringen van platen en  balustradenOok voor verlijmingen van versch..
AKEMI Benelux ondersteunt en begeleidt de leerlingen Steen- en Marmerbewerking in het Atheneum te Herzele bij het gebruik van chemisch-technische hulpmiddelen: lijmen, impregneren en kitten. Bekijk hier de reportage op TV Oost-Vlaanderen:http://www.tvoost.be/nieuws/atheneum-herzele-zet-in-op-stijgende-vraag-naar-natuursteenbewerkers-29408 ..
Vernieuwd! - AKEMI Evershield
Met trots stellen we een belangrijke update van het product AKEMI EVERSHIELD voor. Vernieuwing:Langere inwerkingstijd (20 tot 30 minuten)Overtollig product laat zich na deze inwerktijd gemakkelijker verwijderenVernieuwd certificaat i.v.m. voedselveiligheidToepassing:hoogwaardig impregneer product voor werkbladen en badkamers in natuursteenbiedt hoogste graad van beschermingEigenschappen:Kleefvrije doorharding.Na de doorharding mag het product zonder bezwaar in de voedingssector gebruikt worden – getest door een extern Duits onderzoeksinstituut.Zuinig in verbruikKLIK HIER VOOR MEER INFO..
2 nieuwe kleuren Marmersiliconen
We stellen 2 nieuwe kleuren voor binnen het gamma AKEMI Marmersiliconen: MAGIC BRIGHT    (transparant-wit)  MAGIC NIGHT      (transparant-grijs)  Deze kleuren passen zich als een kameleon aan het oppervlak aan. Magic Bright voor lichte/witte oppervlakken. Magic Night voor grijze oppervlakken. KLIK hier voor meer info. ..
Nieuw - AKEMI Floor Gloss
Product voor een glansverhoging op natuursteen en terrazzo binnen; ideaal geschikt voor privaat gebruiker. Gebruik:Gemakkelijk aan te brengenIdeaal geschikt voor privaat gebruikerVoor een periodieke glansopfrissing van afgelopen vloeren (bv. voorjaarsschoonmaak)Kan op reeds behandelde ondergrondenVoor natuur- en kunststeen zoals graniet, leisteen, kalksteen, betonwerksteen binnenWerkt water- en vuilwerendEigenschappen:Waterdragend product op basis van hoogwaardige acrylhars-dispersiesKLIK hier om naar de productpagina te gaan. ..
De afgelopen maanden werd, achter de schermen, hard gewerkt aan onze nieuwe website. We hebben heel wat veranderingen aangebracht. Niet alleen het ontwerp van de site, maar ook de structuur, inhoud en de mogelijkheid voor voor zowel particuliere als professionele klanten om de AKEMI producten online aan te kopen. We zijn nog volop bezig de website verder in te vullen, dus hou de komende dagen, weken, maanden dus zeker onze website in het oog. Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze vernieuwde website, stuur ons gerust een mailtje via het contactformulier of neem t..
We zijn in dit jaar weer aanwezig op 2 beurzen in Italië: Van 30 september tot 3 oktober op de Natuursteenbeurs Marmomacc in Verona. Hal 7 stand E10.Van 28 september tot 2 oktober op de Keramiekbeurs Cersaie in Bologna. Buitenhal 44, stand 29. Wees welkom, we stellen jullie graag enkele productnieuwigheden voor...
Exclusive - Stone Perfume & Stone Lotion
AKEMI Stone Perfume bezorgt exclusieve werkbladen een aangename geur met een toets van zomers frisse mediterrane citrusvruchten gepaard met fluwele bloemen van witte thee...
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12