Nieuws

AKEPOX 7030 PANEL ADHESIVE
2K-Epoxylijm voor het verlijmen van paneel- en sandwich constructies. Speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van dunne keramiek en/of natuursteen op gecementeerde hardschuimpanelen. Uitstekend geschikt voor sandwichverlijming (GFK-gecoate aluminium honingraat). Snelle doorharding maakt een snelle verdere bewerking van de werkstukken mogelijk, zowel voor horizontale als verticale toepassingen. Meer info op: AKEPOX 7030 PANEL ADHESIVE..
Good Bye Stain
Voor het snel en poriëndiep verwijderen van organische verkleuring of vlekken veroorzaakt door fruit- of groentesappen, koffie, thee, rode wijn, tabak, planten- of bloembladen, bessen, bloed, haarverf, viltstiften, etc. op minerale ondergronden zoals marmer, graniet, beton, kwartscomposiet, keramiek e.a. Gebruiksaanwijzing: Onverdund product op de vlek aanbrengen met penseel, spons, doek of pipet. Ca. 10 – 30 min. Laten inwerken.  Niet aan het oppervlak laten opdrogen. Goed naspoelen met water en met borstel nareinigen. Indien nodig de reinigin..
Cemflex
Een elastische polymeervoegkit met een cement-LOOK die hightech constructiematerialen bevat. Toepassingsgebieden: Voor het elastisch voegen in cementlook van keramiek, natuursteen (op sokkels), beton,... Als uitzettingsvoeg, die visueel niet te onderscheiden is van de cementvoeg. Als siliconenkit tussen de vloer en de plint, wat zorgt voor een uniforme uitstraling.  Cemflex kan zonder primer worden gebruikt. ..
Paneel-lijm AKEPUR 150 SANDWICH ADHESIVE
Toepassing: voor het verlijmen van panelen en sandwich-constructies onder steenplaten. Met AKEPUR 150 Sandwich Adhesive worden steenplaten (natuursteen, composiet of keramiek) op andere materialen (honinggraat, hout, metaal,...) gelijmd. Door zijn cremig-vloeibare consistentie is dit product geschikt voor horizontale toepassingen. Kenmerken: 4 op  1 mengeverhoudingLange verwerkingstijd: 45 minutenUitgehard / transporteerbaar na 8 uurCremig-vloeibare consistentieHoge lijmkracht op natuursteen, composiet, keramiek, metaal, ABS, PVC en GFK ..
Everclear 300
Snel uithardend, pré-ingekleurd en ultrasterke 2-componentenlijm (PU-basis) voor het naadloos verlijmen van verstekken en koppelnaden alsook voor het assembleren van spoelbakken.Zowel voor binnen en buiten (vorstbestendig).Geschikt voor natuursteen, kwartscomposiet, keramiek en ultracompacte keramiek (zoals Dekton®, Neotlith®, Laminam®, Lapitec®,..). ..
Pearl impregnator
Deze razendsnel werkende vlekstop met dubbele vlekbescherming, specifiek voor kleine steenoppervlakken en werkbladen. Beschermende werking al actief na 15 minuten, met een uitgesproken water-afparelend effect. AKEMI® Pearl Impregnator dient voor een water-, vet-, en olieafstotende behandeling van minerale oppervlakken zoals natuursteen (gepolierde, verzoete of geborstelde oppervlakken van marmer, kalksteen, graniet), terracotta, terrazzo, beton, cementtegels, ongeglazuurde keramiekplaten e.a. Speciale gebruiksgebieden zijn keukenvloeren, keukenwerkbladen, badkamers (wastafels, marmer..
EVERCLEAR 510
Deze transparante, gelachtige 2-componenten PU-lijm is vrij van oplosmiddelen en bovendien ook vergelingsvrij. Ideaal voor het verlijmen van witte kristallijnen stenen zoals Onyx, Thassos, Sivec, Carrara Marmer, Statuario, ...  Maar ook het lijmen van andere natuursteen, kunststeen, beton, terrazzo, hout, glas en bepaalde kunststoffen vormt geen probleem voor deze PU-lijm. Handig voor zowel uw interieur als uw exterieur!  Waarom de EVERCLEAR 510? Zeer hoge UV-stabiliteit Geschikt voor exterieur verlijmingen van hardgesteente (bv. graniet) e..
TRANSFORMER MAX
Kleurverdieper TRANSFORMER MAX vervangt zijn voorganger  kleurverdieper TRANSFORMER  en is in staat om de kleur van natuursteen en anticato-kwartscomposiet nog sterker te intensiveren. Tevens beschermt dit sterk kleurverdiepende impregneermiddel uw steen tegen water-, olie- en vetvlekken. Het product is perfect geschikt om de lichtere kleur van vers bewerkte randen of verlekken aan te passen aan de donkere kleur van de rest van het aanrechtblad.Bovendien werkt dit product zuiniger dan zijn voorganger en hardt het oppervlak ultrasnel en kleefvrij uit. De voordelen van de AKE..
Ontdek onze nieuwe Cleaner: AKEMI REINIGER P
Nieuwe krachtige cleaner voor zowel Akepox, Colour Bond, Platinum en Marmorkitt lijmen.  Restloos reinigen van verse Akepox en polyesterlijmen, Moeiteloos schoonmaken van handgereedschap zoals spatels, plamuurmessen,...Verwijderen van vlekken veroorzaakt door verzegelingen en impregeerproductenDankzij een iets tragere droging (t.o.v. de Reiniger I -en A) heeft deze Reiniger P een zeer krachtige werking.  Veilig voor alle natuursteen (marmer, graniet,...) , ruwe composiet, keramiek,...KLIK HIER VOOR MEER INFO BETREFFENDE ONZE CLEANERS. ..
Akemi Colour Chart App
Via de nieuwe Akemi Colour Chart App heb je steeds de juiste lijm en silcione kleur bij de hand voor Natuursteen, Quarts, Solid Surface & Keramiek.U kan ook gebruik maken van de vernieuwe Akemi website voor het vinden van de juiste kleur: https://stein.akemi.de/en/service/colour-charts/..
Topshield Black
Topshield Black kleurt grijze/zwarte granietsoorten intensief zwart. Aangezien het Foodsafe gekeurd, kan deze ook gebruikt worden voor het aanrecht/werkblad in een keuken.  Het product, gebaseerd op de modernste organische werkstoffen, wordt door de werking van de haarvaten in het poriënoppervlak van de steen opgenomen en biedt zo een bescherming tegen allerlei vervuilingen...
Ake-pads
AKE-Pad systeem bestaande uit verschillende pads: Hoog performante pads voor het schuren, reinigen en polieren, alsook voor het onderhoud van natuursteen, terrazzo en betonoppervlakken. ..
Spectrum Pastes
Voor het gemakkelijk en exact inkleuren van de transparante PLATINUM lijm in blik, volgens de kleurcodes van het AKEMI COLOUR MATCHING SYSTEM...
Innovatie bij Akemi COLOUR BOND
In het kielzog van voortdurende aanpassingen in ons productgamma, kunnen wij jullie volgende verandering / nieuwigheid tonen betreffende de succesvolle versteklijm Colour Bond: Magic kleuren voor Colour Bond 6 minuten: om een breder spectrum bij de kleuren te kunnen aanbieden hebben wij de zogenaamde “MAGIC” kleuren ontwikkeld. Deze “MAGIC” kleuren zijn translucent ingestelt, zodat de overeenstemmende kleur de te verlijmen materiaalkleur laat doorschijnen. Daardoor wordt de lijmvoeg nagenoeg onzichtbaar. Daar de nieuwe “MAGIC” kleuren zich aan de omgeving aanpassen, kunnen deze voor een r..
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 25